Monday, October 10, 2016

.:: kambing hitam atau batu loncatan ::.

Assalamualaikum.

Post kali ni post sentap. Yerrrr.. asalnya bercuti untuk 3 orang..tapi last min jadi 4 orang. Aku tergolong dalam 3 orang kemudian akulah yang ke-4. 2 orang dari yang pertama hanya jemput aku ke trip ni untuk kurangkan bajet mereka. Keciknya hati bule ko.ke pantai sensorang, sedang yang lain melayan gelak tawa bertiga.

Harap tak ada lagi jenglot jenis camni. Akulah kambung hitam & batu loncatan pada waktu yang sama. Aku tak redha kawan yang selama ni aku anggap sahabat.

Yer.. aku dah downgrade kau jadi kawan biasa dimana aku takkan share apa2 dah. Betul cakap mak, kalau percaya orang yang bukan dari kalangan kita, bila orang tu tak jujur, kau lah yang akan rasa paling teruk. Sumpah aku serik.

Aku takkan biarkan kau bertiga bodohkan aku lagi. Sumpah takkan.

(T_T)

No comments:

Post a Comment